Aankoop

Niets leukers dan de aankoop van een woning. Vaak het begin van een nieuwe fase en de start om van een huis een thuis te maken. Ik begrijp dat een woning heel persoonlijk is en vooral het gevoel goed moet zijn. Want een huis koop je niet elke dag en moet aan alle wensen voldoen.


Persoonlijke aandacht voor de beste match

Als uw makelaar wil ik u zo goed mogelijk helpen bij de zoektocht en aankoop van uw nieuwe woning. Wanneer u uw droomhuis heeft gevonden is dat een spannend moment. En eenmaal verliefd op een woning is het lastig om nog objectief en kritisch te kunnen kijken. Daar help ik vervolgens bij.  Ik geef u onafhankelijk en eerlijk advies en doe o.a. onderzoek naar de bestemming, bodem en staat van het onderhoud. Op deze manier weet ik wat een woning waard is en kan ik uw belangen te behartigen en goede onderhandelingen voeren. Ook neem ik al het papierwerk op me en zorg ik voor een juiste afhandeling tussen alle partijen. Op deze manier probeer ik u zo goed mogelijk te ontzorgen en komen we altijd tot de beste match.

 

Breed aanbod

Naast de aankoop van woonhuizen is het ook mogelijk om via Karin Zwanenburg Makelaardij een vakantiewoning te kopen. Als vaste makelaar van Recreatiepark Ermerstrand regel ik de verkoop en aankoop van de chalets op dit fijne recreatiepark in Drenthe.
 

Dit is wat u van mij kunt verwachten als uw aankoopmakelaar:

Onafhankelijk advies over de waarde van een woning door het uitvoeren van grondig onderzoek;
Het behartigen van uw belangen en het voeren van onderhandelingen;
Ontzorgen van het hele proces;
Begeleiding tot aan de overdracht bij de notaris.


Ik help u graag met de aankoop van uw nieuwe woning. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden met mij te bespreken.