Verhuur

U wilt uw huis in Emmen of omstreken verhuren? Als VBO Makelaar help ik u aan de juiste huurder en begeleid ik het proces van begin tot eind. Ik ontzorg u in het hele proces, van het bepalen van de huurprijs, het opstellen van het contract, ondersteuning met betrekking tot de huidige regelgeving tot aan de laatste stap: de sleuteloverdracht. 

 

(Tijdelijke) verhuur van uw woning

U heeft geïnvesteerd in een woning en wilt deze verhuren. Of misschien bent u voor een langere periode in het buitenland en wilt u nog wat verdienen aan uw huidige woning. Als makelaar geef ik u een eerlijk en onafhankelijk advies over voor de huurprijs. Daarnaast werk ik als VBO makelaar samen met Huurcheck Nederland. Zij verrichten achter de schermen een screening van de kandidaat-huurder. Dit geeft u als verhuurder de zekerheid dat de kandidaat die ik u aanbied de huur kan betalen, zodat woonfraude wordt voorkomen.

 

Dit is wat u van mij kunt verwachten als uw verhuurmakelaar:
 

Eerlijk advies over huurprijs van een erkend VBO makelaar;
Screening door Huurcheck Nederland om woonfraude te voorkomen;
Persoonlijke begeleiding tijdens de gehele periode.

 

 

Verhuur van uw woning vanuit de Leegstandswet

Waar voorheen alleen de woningcorporaties gebruik konden maken van de Leegstandswet is dit tegenwoordig ook voor u als woningbezitter mogelijk. Bijvoorbeeld als uw woning na lange tijd te koop hebben gestaan niet verkocht kan worden en u in de problemen dreigt te komen. 

 

De regelgeving rondom de Leegstandswet is erg positief. U kunt uw huis namelijk tot maximaal 5 jaar verhuren en bij verkoop moet de huurder binnen 3 maanden de woning verlaten. Ik werk voor de verhuur vanuit de Leegstandswet samen met Overbruggingsverhuur. Zij zorgen ervoor dat uw huis wordt aangemeld op Pararius en controleren alle gegevens van de huurder. Als makelaar bepaal ik in overleg met Overbruggingsverhuur aan de hand van de WOZ de huurprijs.

 

Dit is wat u van mij kunt verwachten als uw verhuurmakelaar vanuit de Leegstandswet:
 

Opstellen van de huurprijs o.b.v. de WOZ in samenwerking met de Overbruggingshuur;
Screening van huurder door Overbruggingshuur;
Persoonlijke begeleiding tot aan de sleuteloverdracht.

 


Neem vrijblijvend contact op om uw de verhuur van uw woning met mij te bespreken.