Verkoop

U wilt uw huis verkopen. Natuurlijk zo snel mogelijk en voor de beste prijs. Ondanks het intensieve proces wil ik ervoor zorgen dat het voor u vlekkeloos verloopt. Om dit te kunnen realiseren maken we een plan van aanpak op maat. Want elk huis is uniek en heeft zijn eigen woonbeleving die we willen onderstrepen om zo tot een snelle verkoop te kunnen over gaan. Ik neem dan ook uitgebreid de tijd om uw thuisgevoel over te brengen op de toekomstige bewoners.


Lokale makelaar

Zelf woon ik in Noord-Sleen, gemeente Coevorden, en weet ik als geen ander wat er speelt in deze omgeving wat betreft de aankoop, verkoop of verhuur van een woning. Als lokale makelaar kan ik u dan ook met mijn kennis en deskundigheid een juiste indruk geven van de marktwaarde van uw huis.
 

Dienstverlening

Naast de verkoop van uw huis denk ik mee en geef ik advies om samen in een korte tijd uw woonwens waar te maken. Ik kom bij voorkeur bij u langs maar u kunt ook eerst op afspraak bij mij op kantoor langskomen.
 

Dit kunt u van mij verwachten als uw verkoopmakelaar:

 
Vrijblijvend gesprek bij u thuis;
Woningfotografie met een eigen website voor de beste indruk van uw huis;
Verkoopstrategie op maat;
Aanmelding op de websites van Funda, VBO en zwanenburgmakelaardij.nl;
Uw woning wordt opgenomen in de maandelijkse nieuwsbrief van ons kantoor;
Inzet van sociale media voor een nog groter bereik;
Afspraken overdag, in de avond of in het weekend mogelijk;
Persoonlijke begeleiding vanaf start verkoop tot aan de overdracht bij de notaris;
Heldere communicatie.


Ik help u graag met de verkoop van uw woning. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden van de verkoop met mij te bespreken.