Mijn favorieten

Verkoopstyling en fotografie

Wonen is beleving! Tijdens de zoektocht naar een nieuwe woning speuren we het hele internet af en kijken we vooral naar de woningen waarvan ons hart sneller gaat kloppen en het gevoel meteen goed is. De eerste indruk van uw huis verdient dus veel aandacht als u uw huis wilt verkopen. Het is van belang dat u uw woning die uw thuis is, als het ware terugbrengt naar een huis zodat de kijkers de mogelijkheden zien.

 

Fotografie

Naast de tips die ik u als makelaar verstrek om uw woning zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen, geven de fotografen met wie ik samenwerk ook advies hoe u de woning het beste kunt laten vastleggen.

Inmiddels werk ik samen met meerdere fotografen en kies ik de fotograaf die het beste bij u en uw woning past. Elke fotograaf afzonderlijk heeft zijn eigen expertise en een frisse, objectieve en professionele blik om alles zo goed mogelijk vast te leggen. Naast de reguliere woningfotografie worden er ook 360 graden foto's, hoogtefoto's en een woonvideo gemaakt. Het resultaat op Funda doet de rest.
 

Verkoopstyling

Het kan zijn dat uw huis iets meer aandacht nodig heeft dan alleen wat meubels verplaatsen. Zo komt het ook voor dat het huis iets te vol is of inmiddels al leeg staat. Juist voor deze woningen werk ik samen met Vastgoedstyliste Anita Klement. Zij ziet in één oogopslag de mogelijkheden van een woning en speelt hier op in door uw woning verrassend te stylen en vast te leggen met haar fotografie. Lege woningen kan zij transformeren tot een ingericht huis waarbij zij gebruik maakt van kartonnen meubels en accessoires.

Met een frisse, objectieve en professionele blik creëert Anita Klement Styling, Presentatie & Fotografie een overtuigende beleving die maakt dat uw woning wordt verkocht. Van starters appartement tot vrijstaande villa. Met een klein budget zorgt zij voor een groot resultaat! Anita geeft de juiste aandacht aan alle belangrijke aspecten van uw woning, zodat er een maximaal uitnodigende sfeer ontstaat; kleur, meubels, verlichting. Alles wordt zo optimaal mogelijk afgestemd met maar één doel – uw woning zo snel mogelijk te verkopen!
 

Anita is aangesloten bij de de Nederlandse Beroepsvereniging voor Stylisten: BSN Crisp, het Landelijk Netwerk Verkoopstylisten (LNV) en is gecertificeerd House of KiKi Verkoopstylist.
 

Eventuele verkoopstyling is in overleg mogelijk. Voor meer informatie of een prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen.