Woningfotografie met eigen website

Wonen is beleving! Tijdens de zoektocht naar een nieuwe woning speuren we het hele internet af en kijken we vooral naar de woningen waarvan ons hart sneller gaat kloppen en het gevoel meteen goed is. De eerste indruk van uw huis verdient dus veel aandacht als u uw huis wilt verkopen. Het is van belang dat u uw woning die uw thuis is, als het ware terugbrengt naar een huis zodat de kijkers de mogelijkheden zien.

 

Fotografie

Naast de tips die ik u als makelaar verstrek om uw woning zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen, geven de fotografen met wie ik samenwerk ook advies hoe u de woning het beste kunt laten vastleggen.

Inmiddels werk ik samen met meerdere fotografen en kies ik de fotograaf die het beste bij u en uw woning past. Elke fotograaf afzonderlijk heeft zijn eigen expertise en een frisse, objectieve en professionele blik om alles zo goed mogelijk vast te leggen. Naast de reguliere woningfotografie worden er ook 360 graden foto's, hoogtefoto's en een woonvideo gemaakt. Het resultaat op Funda doet de rest.Website van uw woning

Wij vinden elke woning uniek. Daarom maken wij naast de reguliere woningfotografie ook een eigen website van uw woning waar wij als makelaarskantoor de exclusiviteit in de regio op hebben. U ontvangt uw eigen visitekaartjes met daarop een foto van uw woning. Leuk om te krijgen maar nog leuker om uit te delen.

Inmiddels werken wij samen met HomeShow die voor ons een website van uw woning maakt. Als iemand op Funda uw woning heeft gevonden en de brochure download, worden ze automatisch doorverwezen naar de website. Hier staan niet alleen fullscreen foto's en de omschrijving van uw woning maar ook informatie over de zonnestand, of de woning geschik is voor zonnepanelen, buurtinformatie, reisafstanden tot de voorzieningen en buurtstatistieken. Dit kan nét het verschil zijn dat er wel een bezichtiging volgt. Neem eens een kijkje bij deze woning die wij recent hebben verkocht: Vennebroekstraat 32 Sleen. Wilt u dit ook?Verkoopstyling

Het kan zijn dat uw huis iets meer aandacht nodig heeft dan alleen wat meubels verplaatsen. Zo komt het ook voor dat het huis iets te vol is of inmiddels al leeg staat. Juist voor deze woningen werk ik samen met Vastgoedstyliste Anita Klement. Zij ziet in één oogopslag de mogelijkheden van een woning en speelt hier op in door uw woning verrassend te stylen en vast te leggen met haar fotografie. Lege woningen kan zij transformeren tot een ingericht huis waarbij zij gebruik maakt van kartonnen meubels en accessoires.

Met een frisse, objectieve en professionele blik creëert Anita Klement Styling, Presentatie & Fotografie een overtuigende beleving die maakt dat uw woning wordt verkocht. Van starters appartement tot vrijstaande villa. Met een klein budget zorgt zij voor een groot resultaat! Anita geeft de juiste aandacht aan alle belangrijke aspecten van uw woning, zodat er een maximaal uitnodigende sfeer ontstaat; kleur, meubels, verlichting. Alles wordt zo optimaal mogelijk afgestemd met maar één doel – uw woning zo snel mogelijk te verkopen!
 

Eventuele verkoopstyling is in overleg mogelijk. Voor meer informatie of een prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen.