Over Karin

Een huis kopen of verkopen is vaak een stap richting een woondroom die werkelijkheid wordt. Tevens een belangrijk moment waar veel bij komt kijken. Als makelaar en register-taxateur in de gemeente Emmen, Borger-Odoorn en Coevorden help ik u om dit te realiseren. Met volle overgave en échte aandacht, want dat vind ik belangrijk. Ik denk mee, adviseer en doe altijd net dat stapje extra om u van dienst te zijn. Omdat elk huis en elke woonwens uniek is. En omdat u wilt dat het in één keer goed gebeurt.

 

 

Nét dat extra beetje aandacht!

Wonen is beleving en daar draait het voor mij ook om. Het thuisgevoel overbrengen; dat is wat ik doe. En daar neem ik de tijd voor. Ik werk op een persoonlijke manier waarbij ik een plan van aanpak op maat maak. Want een eerste indruk kun je maar één keer maken. Soms heeft een huis net iets extra's nodig om wel gevonden te worden. Naast dat ik de verkoop, aankoop, verhuur of taxatie op me neem ben ik bereikbaar voor advies binnen elke stap van het proces.

 

 

Lokale makelaar

Zelf woon ik in Noord-Sleen, gemeente Coevorden, en weet ik als geen ander wat er speelt in deze omgeving wat betreft de aankoop, verkoop of verhuur van een woning. Als lokale makelaar kan ik u dan ook met mijn kennis en deskundigheid een goede indruk geven wat uw huis gaat opbrengen.
 

 

Wie ben ik

Naast makelaar ben ik ook moeder van drie kinderen waaronder deze twee prachtige meiden op mijn website en ben ik getrouwd met Jan. Uiteraard maak ik tijd voor andere hobby's zoals spinning, mountainbiken en meedoen aan obstakelruns. Daarnaast rijden we graag historische rally's en gaan we evenementen bij langs met ons gezin in onze oldtimer Autobianchi 500 Giardiniera uit 1972. De leukste club van Nederland is voor ons de Fiat 500 Club Nederland. Kijk maar eens op www.fiat500club.nl.

 

 

Samenwerkingen

Er komt heel wat kijken bij de verkoop van een woning. Soms heeft een huis veel mogelijkheden, maar komt dat net niet uit de verf. Of misschien heeft u uw woning verrassend snel verkocht en zijn er extra handen nodig tijdens de verhuizing. Om mij heen heb ik een netwerk van lokale zelfstandigen verzameld die voor de finishing touch kunnen zorgen. Van stylisten en klusbedrijven tot aan verhuizers en hypotheekadviseurs. Ik weet altijd wel iemand die u verder kan helpen om tot het juiste eindresultaat te komen.

 

Ik ontmoet u graag bij u thuis. Op deze manier krijg ik direct een goede indruk van de woning en kan ik u voorzien van het beste advies en de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact op om een afspraak te maken.
 

Als makelaar en register-taxateur ben ik aangesloten bij VBO en NRVT.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring